Senarai Harga Ayam Perap Panggang

Salam Cinta!

Tokmae’s™ Grill membuat dan menjual kambing & ayam perap (marinade). Adunan asli yang diperap menggunakan rempah ratus dan herba terpilih. Kambing dan ayam diperap dengan teknik perapan yang sempurna. Diperkaya dengan madu asli & gula perang. Sangat sesuai dipanggang dalam PanGrill/Microwave/Oven/Arang Kayu. 


Haaaa lagi satu Tokwan nak cakap, ayam perap Tokwan ni bukan main perap macam tu saja. Dia ada teknik dan resepi khas untuk memerap ayam, baru la orang yang makan terasa ummmpphhh. Proses basuh ayam juga dicuci bersih. Pembekal ayam kepada Tokwan pun tokwan selidik dulu tau (Setakat jangkauan Tokwan aje la). Jenis ayam sembelih tak elok Tokwan cancel teruih. Tokwan cerewet dak? haha. Ok la, tokwan membebel plak. Meh la rasa dulu.. Kalau sedap pi tulun habaq la kat oghang. Kalau tak sedap duk diam sudah la. ☺☺


Whatsapp: http://www.wasap.my/60193099026

SENARAI HARGA (Kemaskini 09.09.2017)


🐓AYAM PERAP BBQ/Marinated Chicken BBQ

🐔 Marinated Chicken (Whole): RM28/ekor
🐔 Marinated Chicken (Wings Drummet) Pek ±1kg : RM28

 ðŸ“AYAM KAMPUNG BOKASHI PERAP 

🐔 Bokashi Chicken Marinade (Whole) : -N.A-

*Ayam dipotong 12 bahagian tidak termasuk kepala, kaki & hati. Marinated Chicken Wings/Drummet kembali dijual atas permintaan ramai.



Kenapa mesti beli MARINATED CHICKEN BBQ Tokwan?

  • ✔ 100% Keluaran Muslim
    ✔ Perapan sempurna
    ✔ Halal & Bersih
    ✔ Mudah dan Jimat Masa
    ✔ Rasa Enak & Menyelerakan
    ✔ Sedap Dipanggang 
Cara penyediaan.
  • Keluarkan ayam perap 
  • Masukkan ayam perap ke dalam oven atau Pan Grill/Magic Pan selama 20-25 minit
  • Taburkan sos lada hitam/BBQ ke atas ayam/daging.
  • Sedia untuk dihidang


''Marvelous! Smell & Feel''

Nak Harga Borong?

Call/Whatsapp Tokwan
H/P: +6019 309 9026 
Emel : tokmaesgrill@gmail.com

📲 +6019 309 9026 

www.wasap.my/60193099026
www.wasap.my/60193099026

www.wasap.my/60193099026

👉 Pembelian 10kg dan ke atas bolehlah membuat tempahan 1-2 hari sebelum majlis/event anda bermula.

👉 Deposit 50% atau bayaran penuh sekiranya nilai tempahan RM100 dan ke atas. Resit rasmi akan diberikan dalam format pdf selepas Tokwan terima bayaran.

🚚 Waktu Operasi 

📆 9.00 pagi - 6.30 ptg
📆 Isnin - Sabtu
📆 Ahad Cuti

🚚  Self Pickup/Ambil Sendiri


Sek. Keb. Jalan Kebun, Lorong Haji Taib, Kg. Jalan Kebun, Seksyen 30, 40460 Shah Alam, Selangor. (Map Location akan diberi melalui aplikasi whatsapp anda)

Lawati laman blog Tokwan

http://pembekalkambingperap.blogspot.my

Dibuat & Diedarkan Oleh:

Tokmaes Food Marketing (SA0417163-U)


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...